AlbdentaL

Klinika Dentare Maksilofaciale

AlbdentaL

Klinika Dentare Maksilofaciale

  Perse te na besoni ne?

  • Garanci dhe seriozitet nga nje staf profesional dhe i azhornuar vazhdimisht me te rejat e fundit!

  • Implante nga me cilesoret ne treg.

  • Punimet e porcelanit jane Vita Omega, Gjermane.

  • Materialet mbushese te markes Micerium, Italiane, lider ne Europe!

  • Tarifa te arsyeshme per sherbimin e ofruar.

  • Konsulence falas.

Stafi i mjekeve e klinikes

Alba Bllaca (Fani)

Alba Bllaca (Fani)

Mjeke Stomatologe

Florian Bllaca

Florian Bllaca

Kirurg Maksilofacial

Klajd Druga

Klajd Druga

Mjek Stomatolog

"Misioni yne eshte te behemi klinika juaj e preferuar"

Eva Aleksi
11-10-2010
Dr.Alba .Desha te te falenderoja shume per embelsine qe tregove me mua kur kryeja seancat e zbardhjes se dhembeve .Dikur i shikoja me zili dhembet aq ...
Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input

  

Trajtime

Google+

 

 

Adresa & Kontakte

Adresa:
Rruga: "Grigor Durrsaku"
Durres, Albania
E-mail: klinika@albdental.com
Telefon: +355 52 223327
Celular: +355 694070666