Historiku

Klinika ka filluar punen si nje sherbim privat qe ne vitin 1991 nga Dr. Haki BLLACA (1934-1995)  nje nga stomatologet e mirenjohur shqiptare i dipllomuar ne Sofje te Bullgarise.

Traditen e ka vazhduar i biri Dr.Florian Bllaca i dipllomuar ne stomatologji 1992-1997 dhe specializuar ne kirurgji maxillofaciale 1998-2002.Fillimisht eshte punuar ne ambjentin fillestar ne rrugen "Aleksander Goga" deri ne vitin 2008.

Nga 2008 klinika u spostua ne ambjentet ne te cilat aktualisht ndodhet ne rrugen "Grigor Durrsaku" prane Bashkise Durres.Ne kete periudhe ne klinike punon dhe bashkeshortja Dr.Alba BLLACA(Fani) e dipllomuar ne stomatologji ne vitet  1999-2004 si dhe Dr.Klajd Druga i dipllomuar ne vitet 2003-2008.

"Misioni yne eshte te behemi klinika juaj e preferuar"

ardian sula
06-10-2015
prestazioni ottime, personale qualificato, studio accogliente. sono stato molto soddisfatto. lo consiglio
Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input