Dhembe te Thyer

Mbushje e dhembeve te thyer nga aksidente apo te demtuar nga semundjet e zmaltit. 

Nje fasete porcelani mund te beje qe nje dhemb i demtuar me defekte te zmaltit te duket serish natyral.Kjo fasete mbulon teresisht faqen e perparme te dhembit duke zevendesuar dhe pjesen e thyer.

Disa here ne vend te fasetave te porcelanit perdoren materiale mbushes te bardhe (kompozitet) me ngjyra te njejta me ato te dhembeve.Keto materiale kane efekte te larta estetike dhe bejne restaurimin e dhembeve te thyer pa u dalluar qe eshte nje mbushje.

Ne AlbdentaL perdoren disa lloje kompozitesh nder te cilet dhe ai i grupit "Micerium". 

"Misioni yne eshte te behemi klinika juaj e preferuar"

ardian sula
06-10-2015
prestazioni ottime, personale qualificato, studio accogliente. sono stato molto soddisfatto. lo consiglio
Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input