Klinika

Stafi i mjekeve e klinikes

Alba Bllaca (Fani)

Alba Bllaca (Fani)

Mjeke Stomatologe

Florian Bllaca

Florian Bllaca

Kirurg Maksilofacial

Klajd Druga

Klajd Druga

Mjek Stomatolog

Lorela Lahe

Lorela Lahe

Mjeke Stomatologe

Klinika AlbdentaL

Ne kete klinike kryhen nje pjese e madhe e punimeve dentare ashtu dhe atyre kirurgjikale stomatologjike. Tek ne do te gjeni aparaturat,teknollogjine dhe metodat me bashkekohore te trajtimit. Cdo pacient eshte njesoj i rendesishem per ne dhe stafi yne eshte i perkushtuar te permbushe ne kohe dhe me cilesi cdo kerkese tuajen. Mos hezitoni per cdo problem qe mund te keni, te na kontaktoni apo te ktheheni serish tek ne sepse keshtu na ndihmoni te permiresohemi. Mirepresim cdo ankese dhe sugjerim lidhur me sherbimin tone.

Ju premtojme se verejtjet dhe pakenaqesite do te trajtohen seriozisht dhe ne kohe. Tek AlbdentaL do te gjeni cilesine perkujdesjen dhe profesionalizmin qe gjithsecili nga ju meriton.
Stafi yne angazhohet t’ju ofroje asistencen dhe pas sherbimeve te kryera.Ne e garantojme punen tone dhe jemi te bindur qe nuk do t’ju zhgenjejme.

Misioni yne eshte te behemi klinika juaj e preferuar. 

Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2019 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio