Pajisjet dhe Teknologjia

 Pajisjet jane te markes italiane Anthos,nje nga shoqerite me te vjetra te prodhimit te poltroneve dentare (per me teper kliko sitin zyrtar te Anthos: http://www.anthos.com/ ).Jane ne funksion te plote pese poltrone nga te cilet njeri eshte A9 dhe kater te tjeret A7+.

  • Jane pajisje me funksione te reja me fleksibilitet te larte te konfigurimeve, garanci te cilesise e besueshmeri te larte te siguruara nga Anthos.
  • Funksionaliteti,performanca dhe teknologjia bashkohen ne nje besueshmeri te larte.
  • Potenca e eres dixhitale ofron nje cilesi te punes me shume komoditet.  .
  • Integrim i plote i te gjithe sistemeve imazherike.
  • Siguria e sistemeve te higjenes Anthos,konform te gjitha rregullave me te reja europiane.

"Misioni yne eshte te behemi klinika juaj e preferuar"

ardian sula
06-10-2015
prestazioni ottime, personale qualificato, studio accogliente. sono stato molto soddisfatto. lo consiglio
Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input