Trajtime te tjera

Kurorat

Bejne veshjen e dhembit kur ai ka nje mbushje te madhe.

Korona (kellefi) eshte nje veshje e jashtme qe i behet dhembit te preparuar duke e forcuar ate dhe duke i dhene forme natyrale.
Koronat qe njihen me emra te ndryshem si kurora,kapsula,kellefe,jane ideale per dhembe te thyer apo qe jane dobesuar shume nga prishja dhe kane nje mbushje te madhe.

Kurorat mund te perdoren dhe per nje sere arsyesh te tjera si:

  • Dhembe me mbushje te cileve u ka ndryshuar ngjyra.
  • Rikonstruksioni i nje rrenje e cila mund te jete e shendetshme.
  • Mund te sherbeje per te mbajtur nje ure apo proteze te fiksuar.

 

Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2019 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio