Trajtime te tjera

Dhembe te Thyer

Mbushje e dhembeve te thyer nga aksidente apo te demtuar nga semundjet e zmaltit. 

Nje fasete porcelani mund te beje qe nje dhemb i demtuar me defekte te zmaltit te duket serish natyral.Kjo fasete mbulon teresisht faqen e perparme te dhembit duke zevendesuar dhe pjesen e thyer.

Disa here ne vend te fasetave te porcelanit perdoren materiale mbushes te bardhe (kompozitet) me ngjyra te njejta me ato te dhembeve.Keto materiale kane efekte te larta estetike dhe bejne restaurimin e dhembeve te thyer pa u dalluar qe eshte nje mbushje.

Ne AlbdentaL perdoren disa lloje kompozitesh nder te cilet dhe ai i grupit "Micerium". 

Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2019 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio