Terapia e kanaleve te dhembit

Cfare eshte trajtimi i kanaleve te dhembit?

Trajtimi i kanaleve i quajtur gjithashtu endodonti eshte i nevojshem kur nervi dhe enet e gjakut  (te quajtura pulpa e dhembit),jane te infektuara nga semundjet dentare apo trauma.

Cfare eshte trajtimi i kanaleve te dhembit?

Trajtimi i kanaleve i quajtur gjithashtu endodonti eshte i nevojshem kur nervi dhe enet e gjakut  (te quajtura pulpa e dhembit),jane te infektuara nga semundjet dentare apo trauma.

Pse eshte i nevojshem trajtimi i kanaleve te dhembit?
Ne qofte se pulpa infektohet,ky infeksion mund te perhapet nga kanali i dhembit ne indet perreth. Kjo mund te coje ne nje abces.Ne qofte se trajtimi i kanalit nuk behet,zhvillimi i infeksionit mund te sjelle nevojen per heqjen e dhembit.

A eshte i dhimbshem ky proces?

Jo.Pas nje anestezie lokale (mpirje) te bere nuk ka asnje ndryshim nga kryerja e nje mbushjeje te  zakonshme.

Cfare perfshin ky proces?
Qellimi i trajtimit eshte te heqe infeksionin nga kanali i dhembit.Ky kanal me vone pastrohet dhe mbushet me mbushes te caktuar per te parandaluar zhvillimin e ndonje infeksioni.Trajtimi i kanaleve eshte nje procedure qe kerkon kohe dhe profesionalizem.Ai mund te kerkoje dy apo me shume vizita tek dentisti. Ne seancen e pare hiqet pulpa e infektuar dhe kanali pastrohet dhe zgjerohet.Numri i seancave te tjera eshte ne varesi te perhapjes se infeksionit dhe llojit te tij.Ne seancen e fundit dhembi mbushet definitivisht

"Misioni yne eshte te behemi klinika juaj e preferuar"

ardian sula
06-10-2015
prestazioni ottime, personale qualificato, studio accogliente. sono stato molto soddisfatto. lo consiglio
Konsulte Online
Emer Mbiemer (*)

Please type your full name.
Numri i telefonit (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid email address.
Ngarko grafine

Invalid Input
Subjekti

Invalid Input
Pershkrimi (*)

Invalid Input

  

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input