Historiku

Klinika ka filluar punen si nje sherbim privat qe ne vitin 1991 nga Dr. Haki BLLACA (1934-1995)  nje nga stomatologet e mirenjohur shqiptare i dipllomuar ne Sofje te Bullgarise.

Traditen e ka vazhduar i biri Dr.Florian Bllaca i dipllomuar ne stomatologji 1992-1997 dhe specializuar ne kirurgji maxillofaciale 1998-2002.Fillimisht eshte punuar ne ambjentin fillestar ne rrugen "Aleksander Goga" deri ne vitin 2008.

Nga 2008 klinika u spostua ne ambjentet ne te cilat aktualisht ndodhet ne rrugen "Grigor Durrsaku" prane Bashkise Durres.Ne kete periudhe ne klinike punon dhe bashkeshortja Dr.Alba BLLACA(Fani) e dipllomuar ne stomatologji ne vitet  1999-2004 si dhe Dr.Klajd Druga i dipllomuar ne vitet 2003-2008.

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input

Provo qe nuk je robot(*)
Provo qe nuk je robot
Invalid Input

  

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2021 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio