Pajisjet dhe Teknologjia

 Pajisjet jane te markes gjermane Dentsply Sirona dhe italiane Anthos,nga shoqerite me te vjetra te prodhimit te poltroneve dentare (per me teper kliko sitin zyrtar te Anthos: http://www.anthos.com/ ).

  • Jane pajisje me funksione te reja me fleksibilitet te larte te konfigurimeve, garanci te cilesise e besueshmeri te larte 
  • Funksionaliteti,performanca dhe teknologjia bashkohen ne nje besueshmeri te larte.
  • Potenca e eres dixhitale ofron nje cilesi te punes me shume komoditet.  .
  • Integrim i plote i te gjithe sistemeve imazherike.
  • Siguria e sistemeve te higjenes ,konform te gjitha rregullave me te reja europiane.

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input

Provo qe nuk je robot(*)
Provo qe nuk je robot
Invalid Input

  

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2021 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio