Trajtime te tjera

Faseta Porcelani

Permiresimi i buzeqeshjes suaj  nepermjet zgjatjes dhe riformimit te dhembeve si dhe mbylljen e boshlleqeve ndermjet tyre.

Nese dhembet tuaj jane te shtrember,fasetat do t'jua ndreqin kete problem duke sakrifikuar shume pak nga dhembi juaj.

 

Nje fasete vendoset ne faqen e perparme te dhembit si nje thua i rreme.

Fasetat jane pergjithesisht porcelan dhe perdoren kryesisht per efekt estetik.Fasetat i bejne dhembet te duken natyrale e te shendetshem dhe meqenese jane shume te holla e ngjiten me nje bond shume te forte,na lejojne qe te bejme nje preparim shume te vogel te dhembit.

Ngjyra,pozicionimi dhe forma e dhembeve mund te permiresohen me fasetat e porcelanit.Ngjyra e porcelanit mund te zgjidhet sipas deshires duke bere qe te duken me mire dhembet qe jane te erret apo qe kane humbur ngjyren.

Fasetat mundet gjithashtu te perdoren per te mbyllur hapesirat midis dhembeve kur nuk do te perdoren aparatet ortodontike.Nese nje dhemb eshte lehtesisht jashte pozicionit te vet nje fasete porcelani mund ta vendose ate ne nje linje me te tjeret.

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2021 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio