Trajtime te tjera

Mbushje e bardhe

Bejme zevendesimin e mbushjeve metalike (aty ku eshte e mundur), me mbushje te bardha sipas ngjyres se dhembit tuaj per nje buzqeshje me te bardhe.

Bejme zevendesimin e mbushjeve metalike (aty ku eshte e mundur), me mbushje te bardha sipas ngjyres se dhembit tuaj per nje buzqeshje me te bardhe. Ne se prishja e dhembit nuk eshte shume serioze dentisti do te pastroje kavitetin dhe do ta mbushe dhembin me nje mbushje te bardhe(ngjyra i pershtatet dhembit tuaj)  Prishja e dhembit ndodh kur zmalti dhe dentina e tij zbuten nga sulmi i baktereve dhe i acideve qe ato prodhojne duke shkaktuar keshtu nje vrime e cila mund te vazhdoje te rritet. 

Dicka me teper per evidentimin e prishjes sse dhembit lexoni ne seksionin e profilaksise

Konsulte Online

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Numri i telefonit(*)
Invalid Input

Subjekti
Invalid Input

Pershkrimi(*)
Invalid Input

Ngarko grafine
Invalid Input

Provo qe nuk je robot(*)
Provo qe nuk je robot
Invalid Input

  

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2021 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio