20+ vite eksperience...

  • Garanci dhe seriozitet nga nje staf profesional dhe i azhornuar vazhdimisht me te rejat e fundit

  • Implante nga kirurg maksilofacial

  • Metode teresisht dixhitale ne trajtim

  • Trajtimi i kanaleve me instrumenta rrotatore

  • Tarifa te arsyeshme per sherbimin e ofruar

TESTIMONIANZE

Brunilda Pajo
26-06-2011
SHUM FLM PER SUPORTIN DHE QETESIN QE E KARAKTERIZON DOKTOR KLAJDIN NDJEHESH VERTET SHUM MIR DHE KOMOD,GJITHASHTU FALENDEROJ EDHE DOKTOR FLORIN BRAVO N...

Stafi i mjekeve e klinikes

Alba Bllaca (Fani)

Alba Bllaca (Fani)

Mjeke Stomatologe

Florian Bllaca

Florian Bllaca

Kirurg Maksilofacial

Klajd Druga

Klajd Druga

Mjek Stomatolog

Lorela Lahe

Lorela Lahe

Mjeke Stomatologe

Adresa & Kontakte

Adresa:
Rruga: "Grigor Durrsaku"
Durres, Albania
E-mail: klinika@albdental.com
Telefon: +355 52 223327
Celular: +355 694070666


Login/Logout

Klinika AlbdentaL. All rights reserved.

© 2021 AlbdentaL. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio